Vákuumszivattyú felállítása

Eredeti üzemeltetési útmutató V-KTN - Elmo Rietschle

A vákuumcsatlakozás A a szűrőperemen D található. Az elszívott levegőt a szellőztető nyíláson B lehet a szabadba kiengedni, vagy egy csővezetékkel illetve tömlővel elvezetni. A szellőztető nyílást B nem szabad elzárni vagy összeszűkíteni. Az olajleválasztó házat T az olajbetöltőn H az olajszint figyelő ablak I felső jelzéséig olajjal feltölteni. Vákuumszivattyú felállítása bezárni. A vákuumszivattyú felállítása elektromos adatai az N adattáblán ill.

Eurovacuum Kezelési útmutató EV Series Vákuum pumpa

A csatlakoztatási rajz a motor kapcsolószekrényében található. A motor adatait villamos áram jellege, feszültség, frekvencia, megengedett áramerősség a meglévő hálózat adataival össze kell hasonlítani.

  1. Vörös foltok az arcon a stressz után
  2. Menstruáció előtt vörös foltok az arcon
  3. Eurovacuum Kezelési útmutató EV Series Vákuum pumpa - PDF Free Download
  4. Élénkpiros folt a bőrön

A motort egy motorvédő kapcsolón keresztül a hálózatra kötjük. Tömszelence használatát javasoljuk. A motorvédő kapcsoló kiválasztásánál javasolunk olyan típust, melynél a lekapcsolás késleltethető függően az esetleges túláramtól. Rövid idejű túláram a gép hidegindításakor léphet fel. Az elektromos csatlakoztatást csak szakember végezheti el, az érvényes EN balesetvédelmi előírások szigorú betartása mellett.

Ideges kezelés alatt vörös foltok borítanak

Főkapcsolóról az üzemeltetőnek kell gondoskodnia. A motort a forgásirány ellenőrzésére forgás irányát jelző nyíl O rövid időre bekapcsolni. A szívóvezetéket A -ra kötni.

A forgási irány esetleges korrigálása után a motort újra beindítani és kb. Ezt az eljárást mindaddig ismételni, míg az olajhűtőt teljesen feltöltöttük olajjal.

A betöltő helyet a szivattyú működése közben nem szabad kinyitni. Vákuum-szabályzószelep külön tartozék : A vákuumot a szabályzó segítségével lehet beállítani, a forgatógombon látható szimbólumok alapján. A kezelőszemélyzetre vonatkozó veszélyforrások 1.

Zajkibocsátás: A legmagasabb hangnyomásszint kedvezőtlen iránynál és terhelésnél a 3. A szivattyú mellett folyamatosan tartózkodóknak fülvédő viselését ajánljuk, hogy megelőzzék a halláskárosodást. A gépből származó olajgőzök: A olajleválasztó betétekkel elért messzemenő olaj és olajköd leválasztás ellenére a levegő tartalmaz kisebb maradék olajgőzöket, melyek szaglással észlelhetőek.

Ezeknek a gőzöknek a tartós belégzése egészségkárosító hatású lehet. Ezért biztosítani kell a helyiség megfelelő szellőzését.

Gyorsan, hozzáértően

Karbantartás Karbantartáskor, melynél személyeket mozgó, vagy villamosan vezető alkatrészek veszélyeztethetnek, a szivattyút a hálózatról le kell választani, és újra bekapcsolás ellen biztosítani kell.

A karbantartást üzemi hőmérsékletről lehűtött gépen kell elvégezni, mert a forró alkatrészek, és a forró olaj, sérülést okozhatnak. Légszűrés A légszűrő nem elegendő karbantartásánál csökken a szivattyú teljesítménye. A borítót G a csavarok s1 lazítása után, a szívóperemet a csavarok s2 oldása után vehetjük le.

A beépített szűrőbetét f 3 a beszívott levegő szennyezettsége szerint kerül többször, vagy U kevesebbszer kifújással tisztításra. A borítót G a csavarok s1 lazítása után levenni. A g 1 csavar kilazításával, és a műanyagbúra h 1 eltávolításával lehet a szűrő részeket tisztítás céljából kivenni. Az összeszerelés fordított sorrendben történik.

méz pikkelysömör kezelése

Az összeszerelés után a szelep működését felülről, a szitán keresztül, egy huzaldarabbal ellenőrizzük. Szűrőpatron külön tartozék : A vákuumtömített szívószűrő ZVF ill. A eczema meaning in bengali szűrőbetétet a feszítőkapcsok kilazítása után lehet kivenni.

pikkelysömör milyen gyógyszerek

Az első olajcserét üzemóra lásd olajleengedő csavar K után, további h1 f3 g1 olajcserét újabb üzemóra után végezzünk. Erős porszállásnál az olajcsere intervallumokat rövidíteni kell. Az ajánlott szintetikus olajak felhasználásával az olaj termikus megterhelésénél környezeti vagy beszívási hőmérséklet 30o C felett, elégtelen hűtés, 60 Hz-es üzemeltetés stb.

A fáradt olajjal a természetvédelmi határozatok szerint kell eljárni.

Olajtípus cserénél, az olajleválasztó házat teljesen ki kell üríteni. Áramfelvétel és a szivattyú hőmérséklete nő. Ezért ajánljuk, hogy minden 2. Csere: Az olaj leválasztó elemeket L egy es kulcs segítségével balra vákuumszivattyú felállítása.

pikkelysömör kezelése laktáció alatt

A O-gyűrűk olajjal történő bevonása megkönnyíti a forgatást.

kiadványok