Atherosclerosis psoriasis, A psoriasis szisztémás kezelésének változó világa

atherosclerosis psoriasis
Paradigmaváltás a gyermekkori psoriasis kezelésében A psoriasis krónikus bőrgyógyászati kórállapot, az egyik leggyakoribb autoimmun betegség, amely a becslések szerint millió embert érint szerte a világon. Korábban már kiderült, hogy psoriasisban fokozott a szívbetegségek kockázata, a két betegség közötti kapcsolat mikéntje azonban még nem tisztázott. A psoriasisos betegek körében magasabb a kardiovaszkuláris kórképek incidenciája, mint psoriasisban nem szenvedő populációban. Ennek oka részben az, hogy a psoriasisban jelen lévő gyulladás fokozza az érkárosodás rizikóját. Egy most megjelent kutatás újabb adatokkal szolgált a gyulladás, az immunitás és a szívbetegség közötti korrelációkról psoriasis kapcsán.

Éves találkozó. Ez az első osztály az új immunmodulátor számára, amelynek gyulladáscsökkentő hatása van két olyan állapotban, amelyeket lényeges együttes előfordulás esetén tapasztalunk: pikkelysömör és ateroszklerózis" - mondta az orvos vezető kutatója, Alexa Kimball, MPH, a bostoni Harvard Medical School-ból, Massachusetts.

Kimball egyúttal a VBL Therapeutics tanácsadója Tel-Avivban, Izraelben, amely szponzorálta a tanulmányt és kifejlesztette a gyógyszert.

atherosclerosis psoriasis propolisz alapú pikkelysömör gyógyszer

Az adatok alátámasztják a növekvő tudományos irodalmat, amely a psoriasis és a kardiovaszkuláris CV betegség megosztott gyulladáskomponenseire, valamint a kezelés egyetlen lehetséges útjára utal. Kimball szerint a lecinoxoid molekuláris osztályból származó oxidált foszfolipid analóg, a VB hatásmechanizmusa az útdíjas receptorok és a monocita migráció gátlása.

Egy alvizsgálatban 47 olyan beteget vizsgáltak, akiknek kifejezett ateroszklerotikus plakkja van, amelyet positron-emissziós tomográfia PET segítségével vizualizáltak a fluor-dezoxi-glükóz FDG beinjekciózása után. Az alsó vizsgálatban az atherosclerosisos betegek körülbelül 5 évvel idősebbek voltak, és számos komorbiditással rendelkeztek, beleértve érrendszeri betegségeket, diszlipidémiát, cukorbetegséget és elhízást.

Pszoriázis: alulkezeltek a betegek Az elmúlt évtized kutatásainak köszönhetően ma már jelentős részben ismertek azok a komplex immunpatológiai mechanizmusok, melyek a bőr, az immunrendszer és a vascularis endothelium sejtjeinek hibás működése révén a psoriasis bőr- és ízületi tüneteinek kialakulásához vezetnek. A mindezekhez alapot szolgáltató genetikai háttér ma már szintén jelentős részben ismert. A gyulladás kialakulásához a T-limfociták aktiválódásának két fő útja vezet.

Az eredmények alulteljesítőek voltak a fő vizsgálat elsődleges végpontjai szempontjából, ideértve a PASI, a Beteg globális értékelése és az Orvos globális értékelése pontszámainak javulását is, jelentette Dr. Ez a gyógyszer az emberek súlyos súlyosságától a csökkentett súlyosságig mozgatja az embereket. Lehet, hogy nem a gyógyszer csökkenti mindenki psoriasisát 0-ra, hanem jelentős különbségeket lehet megfigyelni a kiindulási és a 12 hét között, ésszerű számú beteget kivezetve a súlyos kategóriából "- mondta.

How and how to cure.

Az alsó vizsgálat azonban teljesítette az atheroscleroticus gyulladás elsődleges végpontját. A képalkotás változásai összefüggésben állnak a kórszövettani gyulladással és a CV kockázati tényezőivel, és úgy tűnik, hogy előrejelzik atherosclerosis psoriasis jövőbeli CV eseményeket - jegyezte meg. Fontos szempont, hogy a vizsgálatba bevont betegek közül sokan már sztatinkezelésben részesültek, ami arra utal, hogy a VB további javulást kínálhat. Nincs sok információm erről az új ügynökről.

atherosclerosis psoriasis hogyan kell pikkelysömör kezelésére kátrányos szappant

Mire keveset tudnék megszabadulni, a potenciális célpont már a gyulladásos út nagyon korai szakaszában van, és ez egy olyan gyulladásos út, amely aktívabb lehet az atherosclerosisban, mint a psoriasisban "- mondta Richard L.

Gallo, MD, PhD, egyetemi tanár, a dermatológia vezetője. Ez a szer örvendetes alternatívát kínál más psoriasis terápiák, például a tumor nekrózis faktor TNF -alfa-gátlók számára, amelyek csökkenthetik az atheroscleroticus gyulladást - mondta Maria Hordinsky, MD, a minnespotai Minnesota Egyetem Dermatológiai Tanszékének elnöke, aki szintén pikkelysömör a szemhéjon hogyan kell kezelni az atherosclerosis psoriasis.

Ez egy lehetséges alternatíva azok számára, akik nem képesek tolerálni a TNF-alfa-gátlókat "- atherosclerosis psoriasis a Medscape Medical News.

atherosclerosis psoriasis pikkelysömör kezelése samponokkal

Többet fogunk együttműködni a kardiológusokkal? Több PET-vizsgálatot fogunk végezni? Nem tudom" - mondta.

Atherosclerosis - Pathophysiology

Kimball jelentése szerint a VBL Therapeutics tanácsadója és kutatója; és támogatások, tanácsadói díjak és egyéb atherosclerosis psoriasis díjainak fogadása számos más társaságtól.

Bemutatva A téma által népszerű.

  • Гряда эта лежала так далеко, что детали ее скрадывались расстоянием, но все-таки угадывалось в ее очертаниях что-то такое, что до глубины души поразило Олвина.
  • Az új Terápia Célja A Bőr és Az Atherosclerosis A Psoriasisban
  • Pikkelysömör hogyan kezeljük a tölgy kérget

kiadványok